آمارگیر وبلاگ

صالحی اعلام کرد؛ برخورد جدی با ترک فعل مدیران در مورد حل مشکل آلودگی هوا

 

دادستان تهران با تاکید بر اینکه حل مشکل آلودگی هوا، نیازمند هماهنگی دستگاه‌های اجرایی است، از برخورد جدی با ترک فعل مدیران و دستگاه‌های اجرایی کم‌کار در زمینه اجرای قانون هوای پاک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه دادستانی تهران با موضوع آلودگی هوا با حضور علی صالحی دادستان تهران، ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه دادستانی تهران و جمعی از مدیران و مسئولان کشوری و استانی و مقامات نظامی و انتظامی در سالن جلسات دادستانی تهران برگزار شد.

علی صالحی دادستان تهران در این جلسه اظهار کرد: دادستانی تهران به عنوان مدعی‌العموم به صورت جدی تخلفات دستگاه‌های اجرایی در زمینه اجرای قانون هوای پاک را پیگیری خواهد کرد. در همین راستا از همه دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود که در این زمینه همکاری‌های لازم را با این دادستانی به عمل آورند.

وی افزود: به همین منظور در جلسه امروز گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در زمینه اجرای قانون هوای پاک به ویژه در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تأمین اعتبار و توسعه زیرساخت‌های خودروهای برقی بررسی شد.

بهبود کیفیت هوا نیازمند عزم ملی و همکاری دستگاه‌های اجرایی است

دادستان تهران با تاکید بر اینکه بهبود کیفیت هوا نیازمند عزم ملی و همکاری‌های دستگاه‌های اجرایی است، تصریح کرد: دادستانی تهران بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این حوزه نظارت دقیق خواهد و در صورت مشاهده هرگونه سهل‌انگاری یا ترک فعل مدیران، بدون اغماض با آنان برخورد خواهد کرد.

وی اضافه کرد: مشکلات مربوط به آلودگی هوا برای همه ما ملموس است، اما متأسفانه آنچنان که باید برای رفع این مشکلات تلاش نمی‌کنیم. در شرایط کنونی که به فصل سال و اوج آلودگی هوا نزدیک می‌شویم باید برای به حداقل رساندن آلودگی هوا تلاش مضاعف داشته باشیم. همچنین لازم است که مصوبات این جلسه به صورت دقیق و هدفمند پیگیری شود.

صالحی تصریح کرد: در همین راستا سازمان بازرسی باید نظارت‌های جدی و کافی را به عمل آورد و نتایج بازرسی‌های خود را طرف مدت یک ماه به دادستانی تهران گزارش نموده تا در صورت مشاهده کم‌کاری و یا ترک فعل از سوی دستگاه‌های اجرایی با آنان برخورد قاطع صورت گیرد.

۲۶ دستگاه اجرایی در حوزه هوای پاک مسئولیت دارند

وی با بیان اینکه ۲۶ دستگاه در حوزه هوای پاک دارای مسئولیت هستند، گفت: قطعاً باید همه دستگاه‌ها با همکاری و هماهنگی عمل کنند تا شاهد نتایج ثمربخش باشیم.

دادستان تهران با تاکید بر لزوم تأمین زیرساخت‌های لازم برای ایجاد جایگاه‌های سوخت پاک در پایتخت، عنوان کرد: استفاده از سوخت پاک و خودروهای برقی کمک شایانی به کاهش آلودگی هوا می‌کند، اما لازم است که زیرساخت‌ها و امکانات اولیه این امر مهیا شده تا پاسخگوی نیاز شهروندان باشد.

وی استفاده از تجربه سایر کشورها در زمینه کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا را در بهبود شرایط کنونی مؤثر دانست و یادآور شد: دادستانی تهران کاهش آلودگی هوا را به عنوان یک مطالبه جدی از دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌کند.

صالحی یادآور شد: تأسیس مزرعه خورشیدی با همکاری اداره کل صمت و شهرک‌های صنعتی و اداره کل منابع طبیعی و محیط زیست با مشارکت واحدهای تولیدی که اقداماتی اولیه‌ای صورت گرفته، در دادستانی جلساتی برگزار و موانع رفع گردد تا واحدهای تولیدی و وزارت نیرو تأمین برق این واحدها را به شیوه مدرن مدیریت کنند.

وی تاکید کرد: زیرساخت‌های لازم برای شارژ خودروهای برقی و افزایش ایستگاه‌های شارژ با برنامه‌ریزی و اقدام مؤثر شهرداری و وزارت نیرو صورت پذیرد همچنین منابع لازم و بودجه مورد نیاز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

این جلسه با دستور کار پیگیری مصوبات جلسات قبلی همچنین گزارش اقدامات انجام شده در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، آخرین وضعیت اجرای طرح‌های جایگزینی خودروهای فرسوده، میزان پیشرفت در تأمین اعتبارات لازم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، گزارش اقدامات انجام شده برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز خودروهای برقی و هیبریدی و تعداد ایستگاه‌های شارژ احداث شد، گزارش اقدامات انجام شده برای فرهنگ سازی استفاده از حمل و نقل عمومی و خودروهای برقی و بررسی چالش‌های موجود در همکاری‌های بین‌بخشی برگزار و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی متولی گزارشی از آخرین اقدامات و پیگیری‌های خود در راستای اجرای وظایف دستگاه متبوع خود ارائه کردند.

یادداشت سردبیر

@Aseman_Mag

ما را دنبال کنید